Sivut

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Scorpion, uusi tamma

Scorpion on uusi tamma tallissa. Scorpion on 11 v tamma, jonka kanssa olen käynyt kahdet kisat. Muita tilaisuuksia ei ole tullut.
Scorpion on kiltti, kun sitä osaa käsitellä. Se on herkkä pienille kosketuksille ja hipaisuille, joten kaikki on tehtäävä selvästi ja rauhallisesti. Lempeä, reipas ja persoonallinen tamma on hyvä sekä esteillä että koulussa. Scorpionin koulutuspuolella oli hieman jalkaongelmia esteillä, mtta ne saatiin hoidettua ja nykyään tamma hyppää 110 cm ratoja. pystynä ollaan päästy 115 cm.
Monet ovat sanoneet, että Scorpion olisi liian paksukaulainen quarabiksi, mutta itse olen halunnut tehdä tälle lihaksikkaan kaulan. Sillä se on myös kouluhevonen.
Scorpion omistaa:
-englantilaiset suitset
-kanget
-loimen
-ratsastusloimen
-riimun
-riimunnarun
-näyttelyriimun
-pintelin
-kuljetussuojan

niistä kuvaa myöhemmin :)

Scorpionin täyttäminen on kovin haastavaa, sillä siitä helposti saattaa tulla puikulapäinen jolla on yli-iso kaula. Scorpionin täyttämisessä minulla loppuen lopuuksi meni 1,5 h, koska jouduin täyttämään sen uudelleen ainakin 5 kertaa :,)

Scorpion on pärjännyt näyttelyissä heikommin kuin koulu- ja esteluokissa lihaksikkaan kaulansa takia. Sen takia osallistun sillä harvemmin näyttelyihin

Vielä kuvaa Scorpionista:

1 kommentti:

  1. Ei sil oo liian paksu kaula;____; terveisin natsihindu täyttäjä ja sulla kyllä meni iiihan liian kauan

    VastaaPoista