Sivut

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

ECP ja CRB kisat

Taas jälleen kisapostaus. Ensiksi pahoitelen poissaoloani, sillä on ollut tosi paljon mnoa enkä ole kerinnyt kirjoittelemaan.

Edellisiltana olin Suvilla, Kht Susa:lla yötä, jolloin kuulin, että kankipakko koululuokissa, joten rupesin kiireellä väsäämään tammalle kankia. He, lisäksi menin Scorpionin kanssa ensimmäistä kertaa kangilla itse kisaradalla, muuten ollaan aina menty nivelkuolaimilla.

ECP ja CRB kisat olivat aivan huippuhienot. Kun tulin paikalle, näin radalla niin upeita esteitä, että kuka tahansa ei sellaisia osaisi rakentaa. Osallistuin kahteen luokkaan, Bonzeen ja Grand Prix:iin. Bronzessa koululuokka ei mennyt aivan puteen, kun taas GP:n koululuokka. Bronzesta ei siis sijoitusta, mutta Grand Prixistä 6 sija. Mwidän lähtö aikaistui juna-aikataulun takia ja minulta jäin Grand Prixin maasto-osuus väliin. Tosin este- ja koululuokka meni sen verran hyvine, että niiden yhteispisteet riittivätt sijoille. Harmittaa, sillä olisvin luultavasti päässyt pokaaleille, jos olisin BP:n maasto-osuuden menemään.
Kiitos kaikki kanssaolijat ja kuvaajat. Oma kamerani jäi kotiin, joten minulla ei ole kenestäkään kuvia :(
Olin todella tyytyväinen GP:n esteluokkaan 80-90 cm, sillä esteet tuntui isoilta ja monille tulin inhottavilla teillä. Radalla oli kaksi tosi kapeaa estettä, joita me Scorpionin kanssa kammottiin, sillä mulla kun työnnän etujalan ja takajalan tuolla tavalla sivulle, kuten kuvassa, tuntui, että me kaadettaisiin este. Noh, ei kuitenkaan kaadettu ja koko rata meni puhtaasti. Tosin en voinut mennä hirveän lujaa, että pienet tiet onnistuisi, joten aika ei ollut niin nopea, mutta ei kuitenkaan enimmäisajan yli :,)

Olin laittanuut Scorpionille nopeasti aamulla sykeröt, joissa oli bling bling lettarit. :3

Kiitos hirmuisesti kuvaajille ja niille, jotka minulle kuvia lähettivät :D
Scxorpionin kanssa oltiin numerot 3 ja 15.

Jumaloin nytr vielä jälkeenpäin niitä maastoesteitä. Kymmenen pistettäj papukaijamerkki Essille ja Sohville, jotka kupan teki. Ainakin ite sain käsityksen, että he tekivät, mutta siis kaikille tekijöille 100 p. 
_UPEAT KISAT!_
ps: otan vielä kuvia vastaan ;)


Fenix

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti