Sivut

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Vapalon kisat 28.6.2015

Oltiin tampereella, koska pikkuveljellä oli jalkapalloturnaus. Huomasin ennen reissua, että Sastamalassa olisikin kisat. Ilmottauduim Scorpionilla kaikkiin luokkiin. Tosin kaikki luokat eivät menneet aivan nappiin. Taso oli kovin erillainen, kuin Uusimaalla. Oli tosi hienoa tavata kaikkia ihmisiä joita en ollut aijemmin tavannut ja pari mun tekemää heppaa. :D
Scorpionin kanssa tuli 3 sijotusta.
Ensin oli koululuokat. helppo koululuokka meni hyvin. Jos muistan oikein, niin siinä tuli kolmas sija, vaikka opettelin sen 5 min ennen kuin ioli oma vuoro. Vaativassa koululkuokassa tein vähän pitkän radan. Saimme siis keksiä omat vaativat kouluradan tietyin kriteerein. Liian pitkä ja uuvuttava rata kostautui sitten loppupuolella kun koottu ravi alkoi olla todella raskasta. Laukasta tuli velttoa ja laukkapiruetteihin tein liika-askeleita. Kuitenkaan pisteet eivät olleet huonot. muistaakseni 63/70 :)


pahoittelut kuvan laaduista. Kun tallensin kuvat ja latasin tietokoneelle niistä tulikin matkan aikana hirveän suttuisia, vaikka pidin ne mahdollisimman suurina. Kaikista kuvista kuitenkin kiitos: Vilma, Kht Renhet.

Esteluokkiin :D
40-50 tyyliluokka: Jotkut saattavat tietää, että mulla on tosi iso laukka ja se kostautui pienemmällä kentällä, mitä oon tottunu. Eli jokaisen esteen väliin tuli n 2-3 askelta :,D

50-60 cm aikaluokka ei mennyt sekään oikein nappiin. Nurmipohjalla taisin liukastua ja sain mutaa varpaiden väliin. en kuitenkaan kaatunut. No, siitä ei tullut sijoituksia.

70-80cm rata meni puhtaasti ja nopeasti. Siitä sitten sain 1. sijan.

maxiluokka 100cm: oli mun lähtövuoro ja tiputin 4 estettä. Pari oli 105 cm korkuisia. Radalla oli kompurointia ja jäi sika huono fiilis radasta. Kuitenkin kysäisin, saanko ratsastaa radan uudelleen loppuun, niin että sitä ei lasketa mukaan. Halusin nimittäin puhtaan radan. Ja sitten kun menin vikana, niin radasta tuli puhdas ja ei ollut kompurointia ja lähestymiset esteille onnistui. No ainakin parempi fiilis.

tammanäyttelyssä Scorpion sijoittui toiseksi.

Lisäksi, Zippe tuli takaisin ylläpidosta. Vaikka Zippe onkin mulle tosi pieni, kisaan sillä ens SM-kisojen esteluokat tai luokan. Miten nyt sitten meneekään. Koululuokat todennköisesti Scorpionilla :3
Eihän sitä kuitenkaan voi tietää tuleeko talliin hevosvahvistuksia. 

ps. Tosi mahtava kisaporukkaKiitos paljon seurasta Kht Apollo, Oritalliroyal, Kht Melukylä ja muut matalan majan asukit ja apinat. 
Meillä siis oli kiipeilytelineessä matala maja. :3

2 kommenttia:

  1. Olit 70-80cm radalla Sairaan nopee!:D

    VastaaPoista
  2. Ja kiipeilytelineen maja oli todellakin matala:D

    VastaaPoista