Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Sekapostaus

Ai että on niin kiva tulla taas kirjoittelemaan. Koulu on alkanut ja on ollut hirmuitsesti muuta menoa. Olen tässä lähiaikoina lukenut useita lifestyle- ja hevosblogeja. Ehdoton suosikki on Voitto Kotiin joka onkin suomen suosituin hevosblogi.
Tässä lähiaikoina on ollut parit kisat, joista nyt seuraavaksi laitan pari kuvaa. Lisäksi pari myyntihevosta valmistui jokin aika sitten, joten niistäkin kuvaa.


 
 
Kisasin Karon, keppihevostalli Gouldhorsesin kisoissa Läikällä, joka siis näkyykin kuvassa. Sijotuksia tuli neljä. En tosin muista enään mistä luokista, mutta ihan tyytyväinen olin. Kur-luokassa kaijuttimena toimiva megafoni alkoi rätisemään ja oli vaikea sitten rätinään soveltaa askelia. Isommissa esteaikaluokissa ongelmana oli hankalat tiet ja vaativat lähestymiset. Otin liian ison palan ja kiersin niin tiukasti, että yhtäkkiä este olikin edessä ja se sitten piti päästä yli. No, yli päästiin mutta seuraavalle esteelle lähestyminen edellisen hypyn jälkeen oli liian hankalaa ja Scorpionin kanssa sitten tiputettiin viimeinen 90cm este. 
 
Tässä sitten on uusin myyntihevonen, joka lähti Vihen tallille. Olin todella tyytyväinen tähän ja ehkä olisin pitänyt itsellän, mutta aika ja innostus eivät riittäneet. 


 
Sitten sainkin tilauksen, josta tuli erittäin tiheä kirjava. yhteensä 13 upotusta ja lukuisia päälle ompelemisia. Tosi kiva upottaa fleeceä kun siinä kankaan reunat ovat niin selvät, eikä tiellä ole kokoajan jotain karvaa. Tämä heppa on lähdössä oritalli Delientelle, josta on ajan myötä tullut oikein kanta-asiakas.  


 
Sitten onkin tämä yksi minun lempimyyntihevosistani, joka lähti keppihevostalli tähdenlennolle. Tätä oli tosi kiva ommella, kun neula meni yhtä ihanasti kankaasta läpi kun olisi pilviuntuvaa ommellut. Oikeanpuolimmainen kuva vähän paloi ja nyt se jälkeenpäin minua häiritsee, kun muuten kiva kuva. Oltiin siis mökillä ja mukana oli tämä hevonen ja kirjavaprojekti, joka äskeisessä kuvassa oli. Tämäkin siis on jo maailmalle lähtenyt, mutta onneksi kerkesin tästä ottamaan yli 200 kuvaa, joka onkin huomattu instagramissa lukuisilla postauksilla, jotka tätä hevosta on koskenut. Tosin enään en laita :,)
 
 

Tällainen postaus tällä kertaa. Jospa seuraavaksi opettelisin, miten videoita laitetaan, niin seuraavaan postaukseen tulee jotain videomateriaalia, mitä instagramin puolella olenkin jo lupaillut :D

Kertokaa kommentteihin mitä tykkäsitte tällaisista vähän sekalaisista postauksista ja millaisia postauksia haluaisitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti