Sivut

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Lauantaipuuhia

Heii! Tein instagramin puolelle my day:n, jota voisin tässä vähän kerrata.
heräsin 9:00 ja menin syömään aamupalaa. Söin erittäin terveelisesti: joulutorttu, omena ja mehu. Paitsi omena on terveellinen. Aamupalan jälkeen sitten menin alakertaan talliin, josta voisin tänne blogin puolelle seuraavassa postauksessa tehdä esittelyn. Rupesin väkertämään kuolaimia, joka on saanut mut hulluksi. Niitä on vaan niiin kiva tehdä.
Siinä sitten kun olin tehnyt kolmet uudet kuolaimet, aloin väsätä suitsia ja oon niin hirmusen tyytyväinen. KÄytin materiaalina oikeeta paksua ruskeaa nahkaa ja kltasia timanttisolkia. Tosin suitset jäi yhtä solkea vaille, joten jouduin ottamaan toisenlaisen soljen :( Jokatapauksessa. Suitset pääsivät Humulle, jota en olekkaan täällä blogissa esitellyt. Suitset ei ole mitään tiettyä mallia. Lähinnä enkut, mutta jännä turparemmi joka on  yleensä kuolaimettomissa suitsissa. 

Sitten päästäänkin huppelyihin ja Carakuviin. Suvi tuli meille klo 13:00, jolloin men mentiin heti hyppimään. Otettiin koko estekalusto ulos ja ruvettiin säätämään rataa. Rataa on vaikea tähän selittää, joten piirsin koneella kuvan. Harjoitus sujui molemmilta hyvin. Ei otettu aikaa tai tavoitteita, kun ei oltu hypätty vähään aikaan, mutta hyvä mieli hypyistä jäi. Humulle ja mulle tuli myös meidän uusi ennätys: 110cm, joka hypättiin yksittäisenä. Suvilla oli mukana ihana Cara josta saa ihania kuvia.


Koko tehtävä vasemmassa laukassa. Oikeaa ei paljoa työstetty, jotakin hyppyjä tosin. Oikea on mulle ja Suville huonompi puoli ja sitä on tosi ikävä työstää. 


c) Suvi


                                      
Kiitos kun luit! :D
Kaikki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti